Все още ми е трудно да повярвам..

Все още не мога да повярвам, че го направих. Имам предвид, че осъществих едно дългогодишно желание – да пиша в собствен лайфстайл блог. То беше толкова дълго пре – премисляно, дори не съм сигурна, че има такава дума. Предвид факта, че съм и зодия близнаци може би разбирате за какво иде реч.

Да действам най-накрая се реших, след като кандидатствах за стажант копирайтър. След дълъг подбор на кандидати, аз бях одобрена да стартирам, но в крайна сметка го отказах. Случилото се ми вдъхна куража, който все не ми достигаше, желанието ми да пиша надделя и най-накрая си създадох това място – собствения мечтан блог и тази статия, която четете. Той е поредното доказателство, че нещо загнезди ли се в съзнанието ми рано или късно бива осъществено. А в случая и извоювано, но това е една друга тема.

Още от ученическите ми години мечтаната от мен професия беше журналистка аналогично да следвам журналистика, но не я записах като бакалавърска степен в университет. Причината беше момче – леко нелепо, но на 18 не изглеждаше така. Трябваше да отида в София, в родния ми град Пловдив нямаше опция за тази специалност, а да се разделяме беше изключено. Признавам си, че до ден днешен съжалението за тази ми постъпка се прокрадва, но бързо го контрирам с мисълта, че е било за хубаво. И наистина вярвам в това!

Наскоро завърших магистратура Реклама и PR /връзки с обществеността/, което беше компромисния вариант и решение отново след дълго обмисляне.

Та така, искам да споделя колко съм щастлива /може и да ви звучи глуповато/, че имам това място и възможността да ви разкажа как то се появи, макар и доста накратко. Винаги аз съм била от другата страна т.е от четящата. Обожавам книгите и да чета като цяло и си признавам, че ми е малко странно сега и че съм начинаещ в това си начинание.

Убедих се, че в крайна сметка не можем да избягаме от същността си и какво по-хубаво от това човек да намери себе си. Или поне да не престава да търси. В повечето случаи е за хубаво. : )

Както, накъде около Коледа 2018 г., ми каза една много уважавана от мен жена – много е трудно да се общува с хора, който цял живот не са намерили себе си и наказват всячески околните за това, било то волно или неволно. Най-общо казано, с едно изречение, е много просто – разбери какво обичаш и какво можеш да правиш и го върши. Е да ама не е. Поне при мен. Искрено се възхищавам на хора, който откриват призванието си още като деца. Но това е една друга тема.

Обещавам, че ще се опитвам да създавам качествено съдържание в моята онлайн дестинация – полезно и интересно, а до колко ще бъде такова вие ще определите. Имам всестранни интереси и темите тук няма да са специализирани само в една област. Идеята ми е за Lifestyle blog. Мисля, че става ясно, че това е любителско начинание, не работа. Съдържанието ще е изцяло базирано на моите виждания за живота, бих казала дори отражение на мен самата.

И последно, споделям ви любимия ми цитат, любимата ми максима, която следвам от години –

“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”
― Brad Meltzer

Всеки, който срещаш води битка, за която ти дори не подозираш. Бъди мил! Винаги!”

Яке – Mango

Топ – бутик D Next Level

Панталон – ZARA

Чанта – O Bag Donna Italian

Обувки – Donna Italiana


Страници: 1 2

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.