Незаменимата за мен измивна пяна Pure Skin или как успях да бъда булка без акнеична кожа

Искам да ви запозная с измивната пяна Pure Skin на Biotrade. Благодарение на нея бях булка с чиста кожа и заслужава тази статия.

Преди не отдавах такова голямо значение на измивните продукти, което отчитам като грешка. Винаги съм ги използвала, но сякаш по default, без да ги подбирам специално за моята кожа. Точно така и открих този продукт. Отидох в дрогерията и на случаен принцип си взех поредния измивен продукт, който ще използвам сутрин и вечер за рутинна грижа. Това се случи миналата година т.е 2018, точно когато ми предстоеше сватба след няколко месеца.

Споделяла съм ви накратко за проблемната ми кожа и акнето, което ми се се появи дълго след пубертета. И все още борбата не е приключила.

Та, започнах да използвам пяната и на втория ден, да не кажа на първия, без да преувеличавам, кожата на лицето ми се промени. Спряха да излизат нови пъпчици, това беше невероятен резултат. Аз самата бях изумена и не можех да повярвам. Използвах го сутрин и вечер, при вземане на душ. Просто разтривах пяната между ръцете си и леко масажирах лицето за секунди, след което измивах. Съответно се поинтересувах по-детайлно за продукта и съдържанието му. Разковничето при мен се оказа азелаиновата киселина, която е основна съставка в измивната пяна. Процентното и съдържание беше 0,5 %. Отбелязвам, че продукта е почистващ, а не такъв за премахване на грим. Пропуснах да спомена, че не ми изсуши или раздразни кожата.

Развълнувана от случващото се /кожата ми е акнеична от няколко години насам/ се консултирах с дерматолозите на Аглея дерма , които ми препоръчаха още един продукт с тази киселина, но съдържащ 20 % от нея – Скинорен.

Така успях да овладея положението за няколко месеца и бях най-щастливата булка с гладка кожа, без досадни пъпки и равномерен тен.

Все още използвам продукта, но за моя досада малките пъпчици отново са налице. А аз продължавам с тестването на продукти и надеждата, че някой ден, все някак от нещо – ще изчезнат ЗАВИНАГИ. Нали не е болка за умиране..

Be kind : )

#noad

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.