Подредена коса, косъм по косъм, благодарение на Eprouvage Reparative

Едни от най-често купуваните от мен продукти са тези за косата. Причината е, че съм доста взискателна към тях и ако не съм доволна, няма шанс да продължа да ги използвам. Въпреки, че познавам косата си, не рядко се случва да греша в преценката си за продукт. Затова пък много се радвам, когато получа търсения от мен резултат.

Това, което целя като резултат е гладка, бляскава, лека и подредена коса, като коприна и лесно разресваща се. Нищо специално, нали? Това споделям и на консултантите от магазин Златна рибка, които винаги дават абсолютно точни и конкретни препоръки и отговори на въпросите ми. От години посещавам основно обекта им в МОЛ Пловдив. Засега не бих го заменила.

Искам да ви представя последното ми „откритие“ – маската Eprouvage Reparative. По принцип моята коса не е изтощена и не се нуждае от кой знае какво възстановяване. НЕ използвам никакви преси, маши, ел. четки и т.н. Нищо, че в основното описание маската е представена като възстановяваща, аз получих търсения ефект. Формулата е обогатена със стволови клетки и благодарение на тях, маската се грижи не само за косъма, а и за скалпа. Въпреки това аз я нанасям само по дължината.

Използвам я от около месец, но още с първите нанасяния косата ми подобри еластичността си и получих всички гореизброени желани резултати. Това, което ме спечели най-много е, че след обикновено издухване на косата със сешоар /под издухване нямам предвид с четка/ тя става абсолютно подредена и оформена спрямо вашата прическа, естествено. Моята коса е естествено права, като праз. Не утежнява, което е едно от най-важните за мен условия да продължа да я използвам. Относно плътността – моята коса е гъста и не ми е цел, в описанието пише също, че има уплътняващо действие. Може би уплътнява, но не сплъстява.

Активните съставки са Redensyl, Стволови клетки от египетска синя лилия, Екстракт от жълъд на френски дъб, Растителни, соеви и оризови протеини, Естествени пептиди.

Друг важен фактор за мен е времето на действие, тъй като винаги бързам и времето за престои в банята ми е изчислено. С маската стоя не повече от 5 минутки.

На Eprouvage използвам още и серума за косопад, за който ви споделих в друга статия. Определено тази марка ме спечели. Няма да пропусна да отнеса продуктите с мен на първата ми почивка това лято.


Be kind : )

#noad

One thought on “Подредена коса, косъм по косъм, благодарение на Eprouvage Reparative

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.