Honeymoon или по-точно кратката ни почивка след сватбата

Покрай приготовленията за сватбата бяхме неглижирали така наречения меден месец. Дори изобщо не бяхме коментирали темата. Та така, докато не получих няколко еднакви въпроса от различни хора, а именно – „Къде ще е медения ви месец?“

Меден месец е доста силно казано. Преди „големия ден“, работните ни ангажименти отсъстваха, което нямаше да ни коства малко след това. Така че след сватбата не разполагахме със свободен месец, та дори и половин.

Една от най-добрите ми приятелки и моя шаферка менажира собствена туристическа агенция и тя винаги е нашия професионален съветник в пътуванията. Споделих и ситуацията, тя ме попита редовните въпроси, за да зададем критерии на търсене. Искахме 3/4 нощувки, в пълна релаксация /заслужена/, на красиво място и близка локация /без самолетни пътувания/.

Сватбата ни беше на 22 септември, така че астронимическата есен настъпваше точно тогава. Въпреки това, времето беше с летни температури. Имахме няколко предложения от Космополитън травъл, но по препоръка на Поли, бързо се спряхме на добрата стара Гърция, Олимпийската ривиера и по-конкретно на Cavo Olympo. Предвид края на сезона беше и на по-приемлива цена.

Времето на пътуване до ризорта беше около 5 часа с автомобил, от което моя вече съпруг беше най-щастлив, защото има страх от самолети. Изкарахме късмет и с времето. Посрещането ни , обслужването бяха на най-високо ниво, заедно с всичко останало след това.

Препоръчвам горещо на двойки, търсещи спокойствие и невероятна атмосфера. Забравих да спомена нещо важно, Cavo Olympo e само за възрастни /adults only/.

Ние ли бяхме прекалено щастливи и спокойни, мястото ли беше наистина така вълшебно, не мога да кажа, но дните прекарани на това място бяха фантастични.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.