IKOO brush – косата ти я заслужава

В статията ще ви запозная отблизо с четката за коса IKOO Brush, защото съм на мнение, че всяка коса я заслужава. Както знаете, продуктите свързани с косата са ми слабост и им отделям особено внимание, като отсявам само най-качествените и най-ефективните от тях.

За мен грижата за косата, както за всяко друго нещо, е комплексна. Като цяло, аз се ръководя от принципа „дай, за да получиш“ и го прилагам във всеки един аспект от живота ми. Вярвам, че старанието и грижите винаги ни се отплащат, под една или друга форма. Но без да се отклонявам от темата /често се налага да се боря с многословието си/.

Имам предвид, че здравата коса не винаги ни е дар и трябва да отделим необходимото време, финанси и да сме готови да експериментираме в избора на продукти от категорията „Грижа за косата“, докато не постигнем желания краен резултат. Но след това обаче, трябва и да продължим да го поддържаме.

С две думи IКОО Brush е четка за коса. Водят я една идея по-луксозна. Но какво може да бъде специалното в една четка за коса? Въпреки че използвах наглед подобен род четка от около 2 години, същото се запитах и аз.

Това, което я отличава от останалите, най-вече, е иновативната технологията и начина, по който са наредени игличките – в шахматен ред. Това спомага за основната ѝ функция – по-лесното разресване.

Другите ѝ предимства са удобството и дизайна.

Относно дизайна, моято покупка беше спонтанна и не съм разглеждала обстойно останалите видове. Пробвах четката, която беше оставена за мостра на касата на Златна рибка и реших, че е време за ъпдейт.

По-късно разбрах, че има 4 колекции. Моята е от Glamour collection модел IKOO Gold Digger. Цвета е Rose Gold. По-късно ги разгледах по-обстойно в сайта и видях, че съществува и по-компактен модел IKOO Gold Digger Pocket, с капаче, който ми изглежда доста удобен за дамската чанта.

Предлагат още и електрически четки за IKOO E-styler, но тъй като не представляват интерес за мен, не мога да ви споделя подробности.

При разресване косата се къса най-лесно. Признавам си, че не винаги го правя бавно и внимателно. Откакто използвам IКОО нямам подобни притеснения. Другото, което ми прави впечатление е, че косата се разресва в дълбочина с по-малко движения. Тези от вас с дълги коси, ще ме разберат отлично.

След известно време употреба разбрах защо подредбата на игличките е от такова значение. С всяко разресване, с IKOO, усещането е като лек масаж на скалпа. Той спомага за по-бързият растеж на косата и стимулира кръвообращението. Доказано е, че всекидневната ѝ употреба дори намалява стреса и действа успокояващо.

Цената на четката за коса IKOO за 35 лв. в магазини „Zlatna ribka„.

Ако се колебаете и се питате дали си заслужава инвестицията, категоричното ми мнение е „Да“. Спомняте ли си кога за последно си купихте четка за коса? Не беше скоро, нали? Смятам че със сигурност през годините, в които ще използвате тази четка косата ви ще ви я възвърне.

До скоро : )

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.