Памучна сватба и планински въздух в Aurora Resort

Ще започна с това, че обожавам есента. Може би вече го знаете, тъй като не пропускам да го спомена. Именно затова и избрахме месец септември за нашата сватаба. Е, измина една година от датата 22.09.2018 г. Изключителна година, пълна с емоции, любов, мечти и промени. Чувствам се благодарна и окрилена, че най-доброто тепърва ни предстои.

На 22 септември, тази година, имахме щастието да отбележим нашата първа годишнина, така наречената памучна сватба.

За повода се спряхме на място сред природата. Търсехме спокойствие и чист въздух след летния сезон. Aurora Resort & Spa ни беше препоръчан отново от Поли от Космополитън травъл и за пореден път оправда очакванията ни. Намира се в Берово, Северна Македония. И двамата не бяхме посещавали тази държата.

Знаете, че Македония все още не е в европейския съюз и там не важат регулярните тарифи на мобилните оператори, затова е важно да спрете мобилните си данни и да преустановите разговорите, освен ако не сте договорили предварително други условия.

Може да пътувате само с личната си карта, тъй като държавите имат такова споразумение. За преминаване на границата ще ви е необходима така наречената „Зелена карта“. Мисля, че друго специално няма. Пътят, от Пловдив с автомобил, ни отне около 4 часа заедно с изчакането на границата. Има и част балкански път, но като цяло е добър. Резорта се намира на 6 км. след град Берово.

Като цяло всичко ни допадна – обслужване, престой, храна. О, да, храната беше дори превъзходна и на ниски цени, сравнение с хотелите в българските курорти (валутата им е македонски денар). И за обслужването нямаме забележки, дори напротив. Мога да препоръчам спокойно. Дори смятаме да повторим с компания.

Не приемат евро в кеш, а ние не бяхме обменили македонски денари, но плащането с карта е удобно. Беше се получил дублаж във фамилиите и накрая на престоя платихме двойна сметка, но Кръстю няма как да бъде подведен. 😀 Касовите бележки и на друго семейство Георгиеви бяха прикрепени към нашата сметка. Бързо открихме недоразумението и съответно ни възстановиха сумата. Случва се..

Гледката, която ни се разкрива от терасата и като цяло от всяка точка на ризорта, е Езерото Берово и Малешевската долина.
Aurora Resort е построен от естествени материали и може да се нарече еко комплекс. Адмирации!
Aurora Resort e разположен на площ 50,000 кв. метра, което предполага дълги разходки сред природата. Има обособен зоо кът, може да разгледате различни животни. За децата има също и страхотен детски кът.

Тук може да разгледате сайта им. Ако имате въпроси или ви интересува нещо по-конкретно като информация – пишете ми.

До скоро : )

#noad

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.