Ароматът ми за 2020г. и любимите ми през годините

В тази си статия ви споделям моите любими аромати от доста години насам. Те са единствените използвани от мен в последните 10 години. Наистина. Купувала съм ги отново и отново, без омръзване. Моногамна работа. :Д Нямам десетки върху тоалетката. Общото между всички е, че са цветни аромати и бледо розови на цвят, с изключение на The one.

Статията е чисто любителска и няма за цел за ви запознава детайлно с характеристиките на ароматите. Посочила съм своите любими такива в хронологичен ред, като започвам с последния любим. Та, ето и кои са те:

LANCOME Idole /цветен, шипров/ Глава – бергамот. Безапелационно го обявявам за аромата ми на 2020г. С една дума – вълшебен! Влюбена в него от първия път и тогава осъзнах, че ще имам нов фаворит за доста време напред. Моногамна съм откъм аромати, затова съм толкова сигурна в гореказаното.

Не мога да не спомена и флакона, който е ултра тънък и най-удобният за малки чанти, каквито обикновено нося.

Armani Si /плодов, цветен, шипров/ Глава- листа от черен касис.
„Естествена красота и изисканост“. Не случайно го определят така. Изключително траен и запомнящ се аромат. Една идея по-силен, но аз го използвам и за ежедневието. Когато ме попитат за парфюм „Si“ e първото име, което ми идва наум.

Boucheron Quatre /плодов, цветен/ Глава – лимон, портокал, тангерина. Не разбирам защо Кръстю не го понася. И вече го използвам доста рядко. Какво да го правя :Д Но не мога да не ви го споделя. Сраванително от скоро се нареди сред фаворитите ми.

DG The One /ориенталски, цветен/
Единственият малко по-различен от останалите. Такова му е и името :Д. Получих го като подарък, не бих го избрала сама. Най-трайният е измежду изброените тук. С глава личи, бергамот, праскова и мандарина.

Miss Dior Blooming bouquet /цветен, тоалетна вода/ Ароматът на лято. Най-цветният от всички. С глава сициалианска мандарина и база мускус..може да си представите. Или ще се влюбите или.. не е вашият.

DG L’Imperatrice /цветен, тоалетна вода/ Първият ми „марков“ парфюм така да се каже. До ден днешен ми е на тоалетката и не оставам без него. В магазина всеки път ме убеждават, че има нови аромати подобни и т.н, но аз съм категорична!

До скоро,

Теодора : )

Реклама

Един отговор за “Ароматът ми за 2020г. и любимите ми през годините”

  1. […] Ще започна с това, че нямам много парфюми или колекции с тях, не са ми страст, а по-скоро ги имам за необходимост. Обикновено разполагам с не повече от 2-3 аромата. За любимите ми такива вече съм писала и може да ги видите тук. […]

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.