Здравословната алтернатива | Coco protein bar

Винаги имаме избор. Обичам да казвам. Coco protein bar също доказва това мое любимо твърдение. Искам да ви запозная с това местенце, за което си заслужава да знаете. В Пловдив е : ) И да, български бизнес е!

Накратко, Coco e място в което може да хапнете здравословна закуска, десерт без захар или протеиново барче – здравословната алтернатива на снаковете. В Пловдив аз поне не зная за друго такова място, в което можеш да отидеш и купиш готови гореспоменатите храни направени на място, по авторски рецепти, с качествени продукти. Като споменах продуктите, използват се само натурални такива. Но това не е в ущърб на вкуса. Повярвайте ми, бива си го. 😬 За направата на десертите не се използва захар. Единствено домашен мед за подсладител.

Кокосовоте продукти преобладават под различни форми – кокосово масло/стърготини/мляко/сметана. От там всъщност идва и идеята името да бъде “Coco”.

Домашната им гранола накара дори мен да закусвам. Тя е по тяхна рецепта, без добавена захар, изцяло естествени съставки и с високо съдържание на витамини и минерали. Може да видите още от предложенията им в инстаграм или фейсбук страницата им. Следя ги с интерес, тъй като публикуват и полезна информация относно здравословното хранене, например „5 грешки в закуската ни, които да избегнем“ или интересни факти за бялата захар.

Собствениците са две неподправени млади жени, на които доста симпатизирам. Сигурна съм, че ако продължават в същия дух и мястото и тях самите ги чака процъфтяващо бъдеще. В България. В Пловдив.

В подкрепа на българския бизнес и в сътрудничество с Coco Protein Bar

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.