Разнообразих процеса на гладене с уред с пара – Philips Steam&Go Plus – спасението ми цяло лято!

Истинско спасение от досадното за мен традиционно гладене на дъска се оказа този уред. Цяло лято ми беше под ръка, но изчаках достатъчно дълго, за да ви споделя мнението си. Е, вече смело мога да го направя. Само с пуловерите все още не съм го тествала, но и това ще стане.

Един ден ютията ми просто спря да работи. Споделих и тогава приятел ми препоръча уреда на Philips за гладене с пара Steam&Go. Не мислех особено дълго, защото скоро си бях съсипала любимия фин топ с нея, а знаем че с пара няма как да изгорим и най-фината материя. Спрях се на по-новия модел Steam&Go plus, който е малко по-мощен от предходния.

Най-често от приятелки получавам въпроса: “Глади ли?”. Да, глади, наистина. И то отлично. Техниката е по-различна и изисква малко време да свикнеш и „да хванеш чалъма“, както се казва. Най-голямото предимство за мен е, че успява да изглади и най-труднодостъпните за мен с традиционна ютия части на дрехата. Освен това няма опасност от това да си съсипеш дреха от фина материя, каквито са повечето летни дрехи.

Уреда загрява за 45 секунди, с натискане на едно копче възпроизвежда пара. Тя убива до 99,9 % от бактериите.

Като минус мога да посоча размера на резервоара – поянкога се налага да се пълни някоко пъти с вода за изглаждане на една дреха.

Друг недостатък е, че винаги трябва да разполагаш със закачалка и място, на което да я поставиш да виси, защото в легнало положение на дрехата, не се глади достатъчно добре. Както и такава за панталони, която аз често забравям при пътуване. Или с приятел, който да държи дрехата :Д

Като аксесоари към уреда са чантичка за пренос и термо ръкавица, която предпазва ръката от горещата пара. Лично аз, в началото, съм усещала парата няколко пъти без ръкавицата и не е никак приятно. Просто ми е доста голяма и почти не я използвам.

Факт е, че този уред за гладене с пара е Steam&Go Plus е допълнение към традиционнарта ютия. Аз обаче откакто го имам почти не съм гладила с друго. Освен това е неизменна част от багажа ми при пътувания. Мнението ми е, че си заслужава да го има във всяко домакинство, освен ако гладенете не ти е любима домакинска работа. : )


*Авторски материал, единствено със собствени впечатления и средства.

Реклама

2 Отговори на “Разнообразих процеса на гладене с уред с пара – Philips Steam&Go Plus – спасението ми цяло лято!”

  1. Подкрепям мнението то за този ‘магически’ уред. И Да, минусите са точно тези, но за пътуване е идеална просто. Аз в момента съм в процес на убеждаване на господина😅🙈, да си вземем големият парогенератор на Philips: https://www.technomarket.bg/utia/philips-gc9642-60-09142671 🤞🏻

    Харесвам

    1. Оо да, големият ще е вече без недостатък. 👀 Успех!

      Liked by 1 person

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.